Behöver du ett nytt tak?

Alla tak behöver förr eller senare bytas. Beroende på vilket material taket är gjort av varierar det mellan 15-40 år. Även om man har ett bra tak kommer det behövas bytas. Idag kan man som privatperson ta till vara på ROT-avdraget när man byter taket. Även om vissa väljer att fixa sitt eget tak, så finns där många olika företag att kontakta om man vill få det professionellt gjort.

Att tänka på vid takarbete
När man ska lägga ett nytt tak, eller reparera ett gammalt, finns det mycket att ha i åtanke. En av de viktigaste punkterna är när taket borde bytas. Beroende på vilken typ av tak man har (eller väljer att lägga) behöver det bytas med jämna mellanrum. Ett papptak bör bytas var 15-20:e år, medan ett tak gjort med takpannor behöver bytas efter 30 år. Det material som håller längst är bandtäckt plåt som först bör bytas efter 40 år.

Sandö Tak & Entreprenad AB
Sandö Tak & Entreprenad AB är ett företag som jobbar med takläggning i Göteborg. De riktar sig mot såväl små privatkunder som stora företag. Företaget har varit aktivt sedan 2006 och har idag 13 anställda. Majoriteten av företagets anställda har arbetat med takläggning i många år. Om det känns som rätt företag för dig, kontakta gärna Sandö Tak & Entreprenad AB för att få ditt tak vidgjort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *