Städföretag i Uppsala

Götalands Lokalvård AB har kontor i Göteborg och två andra orter som ligger i Västra Götalands Län. Detta städföretag erbjuder olika tjänster som kontorsstädning,trappstädning och hemstädning. De erbjuder även andra tjänster som telefon och receptionstjänster,posthantering och vaktmästartjänster.

Det är viktigt för företaget att ge god service till kunden, leverera god kvalitet och ha ett högt engagemang.

Företaget ser alla uppdrag som förtroendeuppdrag. Att få god personlig kontakt med kunderna är av största vikt för Götalands Lokalvård AB.

Kvalitet
Kvaliteten på städningen är alltid viktig för en städfirma för att få behålla kunden.Arbetsledarna i företaget gör ofta kvalitetskontroller och skriver kvalitetsprotokoll,för att kvaliteten ska bli så bra som möjligt för kunden.

Dessa protokoll visas upp för kunden för att denne ska kunna se att företaget håller vad de lovar. Arbetsledarna håller även samtal med medarbetarna om hur städningen är utförd. I detta samtal ger man även en återkoppling till medarbetaren och information om hur jobbet kan utföras på ett ännu bättre sätt.

Miljö
Götalands Lokalvård är miljödiplomerade och har ett miljöprogram. Detta innebär att de arbetar med att sätta upp mål för att förbättra miljön och därmed minska företagets miljöpåverkan.

Det är viktigt för dem att i praktiken och inte enbart i ord, aktivt arbeta för att minska användandet av kemikalier,förpackningar och transporter bland annat. Företagets produkter är märkta med Svanen eller Bra miljöval. Deras personal utbildas i miljöfrågor och hantering i olika material, om ni funderar på att anlita https://klockrent.nu/privatsstad-uppsala/flyttstad-uppsala/ i framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *